Afspraak annuleren

Wilt u uw afspraak verzetten of annuleren? Doe dit dan minstens 48 uur voor aanvang van uw afspraak. Dat geeft ons de tijd om de gereserveerde tijd opnieuw in te plannen. En daarmee voorkomt u dat wij de afspraak bij u in rekening brengen.

 

Wilt u een afspraak verzetten of annuleren? Bel 024 -3230030.

U kunt ons bellen van:
maandag t/m donderdag van 8:15 tot 16:45
vrijdag 8:15 tot 12:15

 

De kleine lettertjes….

Het is belangrijk dat de gemaakte afspraken worden nagekomen of bij verhindering minimaal 48 uur van tevoren worden verzet. Wanneer u uw afspraak niet bent nagekomen of op het laatste moment heeft afgezegd dan zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen voor de gereserveerde behandeltijd, behandelkamer en tandheelkundig team wat voor u heeft klaargestaan. Herhaling kan leiden tot uitschrijving.

1e verzuim: U krijgt een waarschuwingsbrief.

2e verzuim: U krijgt een rekening van 50 % van de geplande behandelkosten.

3e verzuim: U krijgt een rekening van 100 % van de geplande behandelkosten. U kunt pas een nieuwe afspraak inplannen na het voldoen van de rekening.

4e verzuim: Er wordt op uw kosten een gesprek ingepland met de praktijkhouder waarbij wordt besproken hoe we verder verzuim in de toekomst kunnen voorkomen. Alle afspraken die al gepland staan komen te vervallen en u krijgt tevens een nota van 100% voor de geplande behandelkosten.