Marjolein geslaagd leergang kindertandheelkunde !

Bij Tandarts Lent koesteren we een bijzondere liefde en expertise in de tandheelkundige zorg voor kinderen. Onze mondhygiënist, Marjolein Meis, heeft afgelopen jaar de leergang kindertandheelkunde gevolgd en onlangs met succes haar diploma behaald! Haar diepgewortelde passie voor het welzijn van onze jongste patiënten is al aanwezig sinds haar studie mondzorgkunde en ze zal deze passie nu nog breder inzetten in onze praktijk.

Bij Marjolein staat preventie hoog in het vaandel. We begrijpen dat het melkgebit van cruciaal belang is voor de ontwikkeling van een gezond blijvend gebit in de toekomst. Daarom nemen we de tijd om kinderen en hun ouders te ondersteunen bij het verkrijgen van een goede mondhygiëne. Wij werken daarbij met de Gewoon Gaaf preventiemethode, waarbij elk kind individueel wordt beoordeeld naar zijn of haar behoeften op het gebied van preventie, en er een plan voor de toekomst wordt gemaakt. Samen met kindertandarts Cecile Ooms en de rest van het preventieteam staan we voor u en uw kind klaar.

Naast preventie kunnen kinderen ook bij mondhygiënist Marjolein terecht voor routinecontroles, het aanbrengen van sealants, behandeling van primaire cariës en het plaatsen van RVS-kroontjes. Met een combinatie van zorgzaamheid, deskundigheid en de nieuwste technologieën streven we ernaar om elk kind een positieve ervaring te bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor uw kind. Samen kunnen we werken aan een stralende glimlach en een gezonde toekomst! Bel 024-3230030 of mail naar info@tandartslent.nl

Publicatiedatum: 02-05-2024


Terug naar overzicht