Tandarts Annemarie Schokkin komt ons team versterken vanaf 1 juni 2023

Wij zijn verheugd om te kunnen mededelen dat tandarts Annemarie Schokkin ons team vanaf 1 Juni 2023 komt versterken!

Als u een afspraak bij Annemarie wilt maken, kan dat via ons telefoonnummer: 024-3230030.

Hieronder stelt Annemarie zich aan u voor:

Hoi, Ik ben Annemarie Schokkin en ben in 2018 afgestudeerd als tandarts aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Sindsdien heb ik met veel plezier ervaring opgedaan in verschillende tandartspraktijken. Ik vind de algemene tandheelkunde leuk en mijn interesse gaat in het bijzonder uit naar wortelkanaalbehandelingen. Daarom wil ik mij nog meer gaan richten op complexe wortelkanaalbehandelingen. Doormiddel van bij- en nascholing blijf ik up-to-date en probeer ik mijn werk naar een steeds hoger niveau te tillen. Daarnaast vind het belangrijk dat patiƫnten met een fijn gevoel de behandelstoel in en uit gaan. Ik neem de tijd om u goed te informeren en met u mee te denken.

Graag tot ziens in de praktijk!

Met vriendelijke groet,

Annemarie

 

Publicatiedatum: 04-02-2023


Terug naar overzicht